Cocktails parties - fashion shows Glamour everywhere I go

CHA CHAAA ! idag var jag som sagt i skolan, det var helt okej faktiskt. ehm jag beställde hem pluggar också som jag la upp inlägget under *pekar ner*. och vi får hoppas att dom kommer på onsdag eller torsdag. jag har inget löshår nu, jag tycker det är jättefult och så. SÅ ISTÄLLET NÄR JAG BESTÄLLER NYTT så ska jag köpa 2 paket och så ska jag ha lim istället för clips. många kanske tycker :''ahh men det är ju bättre att ha clips för då kan man ta ut det när man vill och så. det är mycket bättre!'' då säger jag: 1. ja det går att ta ut men om man verkligen vill ha långt hår, varför ska man vilja ta ut det då på kvällen? och 2. det är fult, det blir inte lika fylligt. iaf inte på mig för jag har ganska tunt hår och det är JOBBIGT att sätta dit det varje morgon och försöka få det på samma ställe så det ser bra ut.
SÅ DET BLIR LIMM ISTÄLLET!! : DDDDDD
NE NU SKA JAG ÄTA OCH TITTA PÅ IDOLLLLLLL BAAAAAAAAJ

supermarket, what packet of crackers to pick?

öh jag är så sjukt hungrig, elelr jag vet inte jag mår bara så dåligt i magen.och vi går och äter 11.15 UH. ehm jag sitter i skolan nu och jag dricker lite energidricka och har historia. YEY. nej nu ska jag sluta vara så gnällig. ehm idag efter skolan ska jag göra lite skolarbete och mamma ska hjälpa mig beställa hem pluggar från puss :D dessa skare va:
 
heheheh dom är fiiina :D ne nu ska jag jobba ! baj

EYEBROWS, EYEBROWS AND EVEN MORE EYEBROWS!1. INGENTING hade jag gjort med ögonbrynen asso jag svär dom va nog tjocka så man kunde ha det som en keps hahah jag skojar inte!
2. hade plockat dom lite (thank god) och hade försiktigt fyllt i dom lite.
3. PLOCKAT DOM ganska mycket, men dom va ganska tjocka och brutala och jag tyckte det va snyggt.(som jag verkligen inte tycker nu),detta va bara nån vecka sen!
4. NU, så äre knappt något hår alls och ag tycker dom är snyggast av alla dom jag har haft :D

all i need is a phat beat, take me to the club

tjeeena tjeena
idag har jag mest slappat och kollat på camp rock 2 : D i'm not a fan of those movies, typ den och HSM filmerna. tycker det är så fult närom sjunger :( MEN DET DÖG VÄLL !! eh, jag skulle egentligen göra matte idag men eftersom jag låg en vecka före, FÖRRA VECKAN så är jag exakt nu där man ska va. så det gör inget för jag gör mer imorn i skolan och efter skolan. EEEEEEEH sen ska jag göra kladdkaka mhm mhm mhhhmmm!!
NEEEEEEEEEE TTYL!
btw... JA, JAG OCH ELLA LYSSNAR PÅ BÄST MUSIK OKEEEEH ?! BRA.

Driving in my pink corvette, smoking fancy cigarettes

cha cha bloggen!!
ne men idag så har jag ätit pizza men eftersom dom har bytt ägare på pizzerian IGEN så vare inte lika gott. plus att jag åt massa saker innan så jag va inte direkt hungrig D: SMAAAAAAAAAAAAART EMMA SMAAAAAART!!
jag har ingenting att skriva, och jag skuylle vilja att ni skulle kunna skriva vad ni vill se : D hade vatt kalasbra! och jag KANSKE kan samla ihpop liye mod... oj bra stavning där hhehe... ah samla ihop lite mod ja att göra ett videoinlägg :D:D JUSTE, jag och mamma kollade på lite kängor som jag kunde ha i vinter/höst och det blir inte dom jag la upp för nåt inlägg sen utan det bblir dessa :
POSS POSS !

new york

ja det är verkligen en av dem ställen jag vill åka till! det är inte bara denna eviga shoppingen, men utelivet också! jag skulle verkligen vilja bo eller något en kort tid i New York. jag har hört så mycket bra om det, och det är ju bara för vackert. sen har jag ju lite av ett beroende av dessa ClubKids, jag vill se om dom fortfarande finns kvar och se hur Limelight ser ut nu : D

INSPIRATION

Angelica Selin, alltså jag vet inte vart jag ska börja. Jag kan börja med att säga att jag har bevakat dig på bdb i två år heheh och läst din blogg och massa. Men först och främst att du inspirerar mig och många andra, typ om du sminkar dig på ett sätt så äre ascoolt och jag försöker typ sminka mig som dig. Du är dundervacker och snygg och ah massa! Alla ni läs hennes blogg eller tumblr : D ocheee ah DITT HÅR är alltid så ioheäöihdfs snyggt. nae shit jag är dålig på detta men du ger mig som inspiration så ah det finns inte. haha det brukar faktiskt hände att om jag sminkar mig och jag tycker det är snyggt sen kollar din blogg och ser typ en bild så tänker man typ: okej jag kanske inte va så fin.
JAG TROR ALLA KAN HÅLLA MED OM VAD JAG NYSS SKREV : D

btw, SÅ ÄRU SUPERSNÄLL MED : D

I'M A TRANNY

NEJJJJ,detta går inte!! man kan inte ha mycket smink och ögonskuggor och hela köret NÄR MAN HAR BRUNT HÅR !!! för då ser man ut som en transa och det är inte snyggt, inte på mig iaf!! SAÅ MAMMA DET ÄR DÄRFÖR JAG INTE VILL HA BRUNT HÅR, FÖR JAG TRIVS MED ALLT DET SOM JAG INTE KAN HA NU. så jag får helt enkelt tvätta bort sminket nu och kolla på film och se allmänt tråkig ut. KUUUUL

She doesn't get enough cocaine


SATTE IN MIN ENA PLUGG TILL ÖRAT IGÅR OCH...

TADDAAAAAAAAA
EXTREMT dålig bild, i know. men kameran hade
inget batteri så det fick bli mobilkameran :D

DESSA SKOR SKA JAG HA NÄR DEN RIKTIGA HÖSTEN OCH VINTERN KOMMER!!

ÅH GE MIG HÅRET!!


SNYGGASTE Raquel Reed, and some other chick. jag menar Raquel's hår dåja :D

before I run out of air there's more make-up to apply

CHA CHA BLOGGEN!!
haha ne, men idag var jag i skolan. det var ganska okej, men på morgonen var det ganska stressigt innan jag gick iväg till bussen. men jag fattar inte varför jag stressar för jag är alltid vid busshållplatsen tio minuter innan bussen ens kommer! och så hade jag en extemt dålig hår och smink dag.tror jag måste tvätta mitt löshår :D åhh sen va mamma snäll och köpte en energidricka till mig när hon var i vmo hihihi så jag ska dricka den snart : DDDDD
men nu ska jag kolla på top model! CHAAAAAAAAAAAA

BILD NÄR JAG OCH IDA VÄNTADE PÅ BUSSEN : D oj caps. hehe

wishlist!!

alla kommer från Nelly och kostar 299 kronor : D
lite bättre bild på håret

THE MODEL-KRAFTWERKdenna låten hörde jag på Monki när jag va i Växjö i torsdags tror jag! Och mamma sa vad den hette och direkt fastnade jag för den :) lyssna på den några gånger så bliren bättre och bättre för varje gång! lyssna på den på spotify med : D

spock. nästan i alla fall hehehdåliga bilder men kan komma med nya imorn :D fick ryck alltså så jag klippte luggen!

HIHIHIIH

JAG SITTER i skolan och jag slutar om typ 10 minuter sen ska jag ner till stan och ta bussen som går fem över 2. ska bli skönt att komma hem faktiskt. ehh vi har fått våra skoldatorer idag ju. och hahah jag har världens sötaste bakrundsbild :D :

hahahah den fanns på datorn, och ja vi har vista men ah har hört att det inte är så bra. MEN VI FÅR LA HOPPAS PÅRE BÄSTA !
TTYL ♥
RSS 2.0