Two days to christmas!

WIIIHUUU, om två dagar är det julafton, längtar ooohohoho så mycket! Imorgon ska jag till värnamo (stan) för att köpa julklappar, blondering (kanske) och nåt att ha på sig på nyår/julafton. Så, jag hoppas verkligen jag hittar något att ha på mig, annars får jag ha den tradiga röda klänning jag har haft de två senaste åren. MENMEN, what to do. Idag har jag sovit, och varit med mamma på affären, vi hämtade även mat från sibylla (OMNOMNOM!). Och sen har jag pratar lite med pälsk, och så har jag dammsugit i hallen.

Har en liten lista på vad jag ska göra imorgon eheh
  • dammsuga köket, och rummet
  • städa på rummet, vardagsrummet och så
  • åka till värnamo, köpa grejer däär
  • färga håret
  • försöka fixa lite mer här hemma, så man får nån julkänsla!

Det har ju snöat ganska mycket, tror det snöade..igår? Eller i söndags kanske det var? Haha, kommer inte ihåg, jösses. I ALLA FALL! Jag hade förväntat mig en grön jul iår, MEN NEJ! Det blev det ju inte, och det tackar vi gudarna för!! Eller nåt. Så lite julkänsla har jag väl, men inte tillräckligt mycket tycker jag, men det kommer!

 

(Bjuder på en lite halvgammal bild.)

4 dagar kvar till julafton!

HHHOHHOOHOH, jag längtar så mycket! Är väldigt nyfiken på vad jag ska få och så! Har inte köpt julklapp till min syster än, ska göra det på fredag, ska även samtidigt köpa något att ha på mig på julafton och nyår. UGHHH STRESSIGTTTTT! Älskling får sin julklapp den 26e när han kommer hit, tror han kommer bli suuuperglad :D

fml.. :(

ja, jag skulle ändra tema på bloggen, och tänkte inte på att hela designen går åt skogen då. så nu ser bloggen ut såhär-skitful :( så får göra om den :(

♥Lana Del Rey - Born To Die♥

blev helt otroligt förälskad i denna låten, såg den på en blogg, åååh så mysig. fin text är det med ♥

Det finaste och sötaste som finns ♥


snodde älskling profilbild från facebook, hihi

Okej då, lite frågor kanske..

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött, men glad ändå

Favoritgodis: allt typ :(

Är det nåt du absolut inte äter: kommer inte på just nu..jo kålpudding..euw

Kläder just nu: leggins, linne, pälsks skjorta (numera minnnn) och morgonrock!

Musik just nu: ingeeen

Vad sa du senast: pratar med pälsk i tele, men kommer ändå inte ihåg vad jag sa haha :(

Sommarplaner: pälsk, sola, bada, kanske spanien, vill på festival..och ja..få tillbaka kontakten med mina vänner?

Saft eller alkohol: hmm, båda
Hur många kuddar sover du med: 4

Favoritväder: soligt och snö, eller sol och sommar

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: pälsk, mat och en båt

Spelar du nåt instrument: hehe neee

Morgon- eller nattmänniska: inget av det, haha jag föddes trött

Sparare eller slösare: både och!

Bästa film: hmmmmmmm, vet inte riktigt, har ingen favoritfilm

Tror på liv på andra planeter: ofc i do

Kommer du ihåg din första kärlek: ohja, jag är i ett förhållande med han nu och har varit i snart 14 månader!

Har du några homosexuella vänner: yes

Tror du på mirakel: mjaaaaaaa

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: klart jag kan, är man smart och inte lite lite..dum..så är man trogen mot den man älskar.

Ser du dig själv som tolerant mot andra: jadå, sålänge dom behandlar mig rättvist och med respekt

Ser du på kärleken som ett misstag: ehm..nej

Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1..kanske
Bio eller promenad: beror på vädret :D
Är du kittlig: heheh liiite

Snarkar du? ja
Stjärntecken? stenbock
Rädd för insekter? haha ja
Äckligaste insekten: tvestjärt :(
Största svaghet: Jadu.
Det här är jag bra på: sova, äta, prata

Bästa bok? ingen
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja:
vet inte :o

Vad vill du jobba som? frisör :D
Chips, morötter eller godis? godis!
Pizza eller hamburgare? hamburgare!



Skriver du dagbok? nee
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: ohja!
Var nånstans?: vet inte, på låret kanske? :D
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) ganska välstädat :D
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ne :(
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? ne, men tycker det är äckligt med det i många  mängder
Saltar du på maten? ja, eller inte allt. men endel
Gillar du att sjunga? haha ja
Anser du att du är stark? är tanig och inte så stark..nej
Brukar du sola? njet
Vad gör du om du får hicka? låter det gå över
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? te

Har du en besatthet? NEEE

Om jag ska börja blogga igen....

..så börjar jag nog efter jul. Har inte riktigt haft nån lust att blogga alls, skriver ju bara massa onödigt grejs, och helt ointressanta saker. Så...jag kanske börjar blogga efter jul, om inte, some other day!

Nattmat

Sitter och pratar med älskling i tele, medans jag äter risifrutti, gott! Like i said, så är jag inte direkt gjord för att dygna, så jag somnade halv 7 imorse, och så gick vi upp halv 10. Såååå, 3 timmars sömn, kalas. Höll på att somna flera gånger på tåget till göteborg, men vågade inte riktigt. Det var äckligt mycket folk på tåget, men jag hade iaf nånstans att sitta hela tiden, även om jag fick flytta på mig en gång, men kunde flytta tillbaka igen senare.

När jag kom hem tog jag ett varmt skönt bad och sen bytte jag i sängen till ett julpåslakan, jättemys :D Nu ska jag fortsätta prata med älskling, och om en liten stund ska jag nog sova :)

Nattbloggning

Klockan är 03.22 och jag sover inte än, hade tänkt dygna om jag klarar det. Haha, brukar alltid sluta med att jag sover istället. Mitt tåg går 13.10 från örebro, och jag vet inte riktigt när jag är hemma, men ska nog prata med älskling heeeeela vägen hem, nästan iaf hihi. Byter bara tåg i Göteborg, som jag gjorde resan upp hit, så mamma och syster kommer och möter mig, för dom skulle ändå dit. Tåget från gbg och hem går bara några minuter efter jag har kommit till göteborg, så mamma skulle köpa mat från McDonald's eller subway. Jag fick välja själv, så jag valde ofc mcdonald's hehehe.

Innan kollade jag och älskling på food inc, tyckte verkligen det var en bra film/dokumentär. Lärde mig väldigt mycket, och ni som inte har sett den..gör det! Nu snart ska jag spela the sims, sen vet jag inte vad jag ska göra :)

Bloggar kanske imorgon, annars gör jag det på söndag, puss!

Ont i mitt bröst.

Alltså...inte mina tatz, utan mellan dom eheh, just too be clear about daaat. Har haft det sen tidigt imorse, vet inte om det har nåt att göra med att jag låg konstigt med armbågen intryckt mot mig, typ. Men det gör väldigt ont i alla fall :( Hoppas det går över snart.

Nåja, har inte gjort så mycket idag, mest suttit och chillat och gosat med kisarna. Thunder (den ena kisen) låg på mig nästan hela natten och morgonen, och ville att jag skulle klappa han när jag skulle sova hih, söte kisen.
Sen ska jag och älskling hem (till älskling), vet inte riktigt vad vi ska göra. Blir antagligen det vanliga, film och mys. Men det passar mig helt utmärkt eftersom jag inte mår så bra.

Här har ni två väldigt vackra bilder på mig och min sötnos ♥

eheh ja

KissN

(Han ser rädd och ledsen ut jag vet, men det va han inte heh. AH, och det ser ut som jag håller han i halsen, men håller han under frambenen.)

Detta blir nog nästa hårfärg!

Ja, jag tror det kan bli väldigt fint. Har ju önskat mig löshår i julklapp/födelsedagspresent, så om jag får det, så ska jag nog inskaffa denna lila fina färg till håret! Hade ju egentligen tänkt färga det rosa, som för 2 år sedan, för jag trivdes så mycket i det. Men sen så tänkte jag nä, provar nåt annat istället! :D

7/12 onsdag

Sitter hos älskling broder och har nyss (eller ja, för ett litet tag sen heh) ätit, det blev tacos. GOTT! Gosade med kisarna innan och fick MASSA hår på kläderna, men dom är så mysiga så skitsamma! Sen blir det nog film och gott, filmerna älskling hade laddat ner gick inte att spela på hans brors xbox, så älsklings kompis skulle komma med hans andra (älsklings asså..........), så vi kan kolla på film. Känns som jag skriver ordet älskling väldigt ofta..eheh.

Men nu ska jag fortsätta gosa med kisarna eller nåt :D PUSS!

(sooorii att det är så tråkiga cambilder hela tiden, ska försöka bättra mig)

Trött tjej



Idag var jag och älskling i skolan (hans skola ehe), hade matte och svenska så jag hjälpte han lite sen fick jag också göra lite saker. Efter skolan åkte vi hem, sen kollade vi lite på en film, sen somnade vi och sov i ca 2 timmar. SKÖÖÖNT!

Och just nu sitter jag och äter lite pringles och dricker cola, har faktiskt tröttnat på cola, har druckit ganska mycket av det på senaste tiden. Vatten är faktiskt godare, hihi. Det var äckligt kallt idag, när jag kollade temperaturen innan för typ en timme sen, var det nästan -9 grader. Men det var fint väder, och snö, så det gör inte så mycket! :D JUSTE! Provade Billy's pannkakor igår med blåbärssylt (tror jag), och det var jättegott! Trodde inte alls det skulle vara det, för det är många som har sagt att det är äckligt. Men som sagt, skitgott! Smakade precis som vanliga pannkakor med sylt, inget konstigt alls, så ska nog köpa nån mer imorgon eller nåt med nån annan smak!

Sen blir det nog att laga mat, och hjälpa älskling att diska..eller nåt. Sen ska vi nog bara mysa som vanligt, imorgon blir det skolan igen tror jag. Tycker faktiskt det är kul att va med älskling i skolan, känns ganska bra+ att jag lär mig saker samtidigt också nu när jag inte går i skolan. Sen ska vi hem till älsklings bror (tror jag), och va där till torsdagkväll, kommer bli trevligt! :)

PUSS!

.

1. vi är ett ganska tråkigt par som inte gör så mycket om dagarna annars heller
2. vi båda bor i ''hålor'', så det finns inte så mycket att göra
3. vi saknar fantasi, jag iaf..och ah
det är väl anledningarna till att vi inte gör nåt speciellt tillsammans när vi är, men vi gör faktiskt saker ibland

5e december

När jag vaknade idag så såg jag att det var mörkt ute, tänkte ''what the....?'', men sen så kollade jag på klockan och den var ''bara'' 3. Det börjar ju bli mörkt redan då, lite tråkigt, men det är ju så vintern är.

Tycker det kan snöa lite mer också, pratade med mamma idag och hon sa att det hade snöat hemma, så jag hoppas det är kvar när jag kommer hem på lördag! Vaknade bajsmånga gånger inatt/imorse av att det var äckligt varmt inne på rummet. Sen blir det nog att laga littt mat och så, ska nog spela the sims nu med :)

Vad vill ni att jag ska blogga om btw? Smink, hår, outfits?



Film-mys med älskling pälskling ♥

Yes, film-mys är vad som står på schemat ikväll. Inte för att det är nåt ovanligt att vi kollar på film och så, men ändå haha. Vi ska kolla på White chicks och någon ny film som heter Fright night. Synd bara att vi inte har några chips eller nåt :( Men det duger utmärkt med julmust också!
Just nu sitter vi och lyssnar på musik..i hörlurar. Sociala paret eller? Idag städade vi och ''julpyntade'', som jag skrev igår. Vet inte om man kan kalla en ljusstake och två små tomtar för julpynt, men det blev ändå jättemys, rent blev det med! Tryckte i oss lite pizza med innan, satt ganska gott i magen, hade inte ätit nåt annat idag ehe.
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik eller nåt :) PUSS!

The Sims 3

Var inte alls lika bra eller roligt som the sims 2, simmarna såg ju helt konstiga ut. Inte alls lika kul :( Menmen. Idag är det 3e december och första snön kom, först var det bara snöblandat, men sen kom det riktig!! :D
Ska försöka mig på the sims igen, men först ska jag också försöka göra om bloggen lite, vet dock inte hur. Men det löser sig nog. Imorgon ska jag och älskling storstäda på hans rum (har jag bestämt HEHE), så ska vi sätta upp en ljusstake och göra lite fint!
Nu ska jag fortsätta dricka min goda julmust och ge mig på bloggdesignen, wish me luck!

Hot bitches.

TJO, det har varit ganska dött här på bloggen, men w/e. Sitter och väntar på att nån nedladdning ska bli klar så jag kan spela The Sims 3, och älskling spelar tvspel..som vanligt haha. Igår var vi hos älsklings mor, för hon fyllde år, det var väldigt trevligt. Idag har vi inte gjort så mycket, vi var ute på en liten promenad i det fina men ganska kalla vädret, det var nästan -1 ute då. Nu är det nog en aning mer heh, men det är bara bra, för jag vill att det ska börja snöa hihi! :D Läste nu att på både söndag, tisdag och onsdag ska det snöa på morgonen. Så jag hoppas verkligen att det gör det!
RSS 2.0