sämst kvalite, men ni kan lyssna på den här.

SÅ BÄST.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA OMG JAG DÖÖÖÖR HAHAHAHAH

AHAHAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR HELT SERIÖST!!!! hahahah och JA det är macualay culkin! det är från den 4 september i år. han va på nån fuckin festival i berlin!

LET ME KNOW WHEN YOU WANT IT, LET ME KNOW GOING HIT YOU BACK

det är snö ute, fett med snö. eller ja tillräckligt iaf för att göra mig lite smått sur :) jag sa igår att jag skulle lägga upp bild på mina öron och smink, men det blev ju inte så. min systemkamera hade inget batteri och jag orkade inte ladda den. men jag ska försöööööka anstränga mig och ladda kameran och lägga in bilder imorn. idag var vi ju som sagt lediga, men det är vi imorn med! göööööööötttt! åh jag vill pierca cheeks eller medusa, båda är så sjukt snyggt. tycker det är jättegulligt att ha cheeks om man har hamsterkinder (som jag). men vi får se hur det blir med det :) ah juste, jag fattar inte varför massa äcklen på både bdb och ec ska skriva massa saker när dom ser att man har statusen som upptagen? liksom, what's the point? dissar ju bara dom. nä nu ska jag fortsätta läsa bloggar.
poss poss


[här ser ni min nya hårfärg och tröjja från nelly.se med!]

One last kiss before they cart me away and ,Just take one last look before my body decays

chä chääää.
idag vaknade jag klockan 2! tyckte det va ganska näääjjjzzz. jag har också ont i min arm, har haft det nu i TVÅ dagar. inte så nice asså. men jag venne vad det kan va, kanske har legat på den eller nåt? skulle inte förvåna mig. eeeeeeehm, jag duschade innan så jag passade på att töjja klart mitt öra. så nu har jag 1 cm i örat. NICEE! :D
kan slänga upp en bild på det imorn, och sen kan jag även lägga upp dagens smink och så.
har även hittat mig en nyy favoritlåt.

VET ATT NI ÄLSKAR DEN!

mina 10 mm töjjzzz

VET, sämst bild ever typ. men jag orkade inte ta någon bättre. lat.chey_94 :D
och ja som sagt, det är inte klart än. vill inte direkt riskera nåt :)

harsh generation, we'll tear your world apart sign of the times, this is the coming of a new kind

CHA CHA BLOGGÄÄÄÄNNNN. jag har fått många ''klagomål'' av att jag inte har bloggat på 1000 år, på ett ungefä. detta ska det ändras på. många har sagt att ni vill läsa om smink, och mitt liv. även videobloggar. det första och andra ska jag fixa. men videobloggar är jag inte sååååå pepp på att göra, men kanske! :D
ehm det har inte hänt så mycket sen förra gången jag bloggade, det enda riktigt bra som har hänt är att jag har skaffat mig en pojk. en redigt fin en, ehm på söndag har vi vatt tsm i 3 veckor, inte så långt men det kommer bli mycket mer :) men mer liksom har det inte hänt. skulle kunna slänga upp en bild nu på mina töjningar, jag har typ lite mindre än hälften kvar att töja (har en 10 mm spiral), men kan ändå slänga upp en bild sen :D jooo juste det där med sminket att ni ville se mer av det, jag brukar inte direkt sminka mig SÅ MYCKET längre med ögonskuggor och massa shit. men för att va snäll kan jag ändå sminka mig lite olika sminkningar och slänga upp bilder även vad jag har använt och så :)
sååå nu har jag uppdaterat lite, bild på töjjsen som sagt kommer upp om typ..30 min? :D

poss poss!

.


asso jag har ju inget direkt att skriva om. jag skulle kunna prova videoblogga. men min kamera är typ sääämst och så. men ja jag kan försöka. men ni får ge mig tips om vad jag kan prata om :)

We say goodbye in the pouring rain And I break down as you walk away. Stay, stay.

BARA FÖR ATT ELIN TVINGADE MIG!!!! gah.
jag har inte uppdaterat på typ 472892472478824 år. men ändå verkar ni kolla ändå, thank you! eeeehm. ja idag skulle jag töjja mitt öra. fick damp. skulle töjja till 10 mm. ehm. DET GICK INTE!! det gjorde inte ont, men det tog bara stopp. så jag kollade på den jag hade innan. min andra svarta spiral. fick värsta rycket och upptäckte ATT DEN BARA VA 6 MM!! TACK PUSS LIKSOM SOM HAR SKICKAT FEL STORLEK. DAMP. så va ganska sur då. men vad ska jag göra nuuurååå liksom?! assoo åååhh ÄOAIHÄFOAEOHIAF ville ju töjja!!! DDDDDDDDD:
ehm..ja.
KANSKE uppdaterar imorn. när jag har ngr bilder..eller ngt. eller nåt.
HEJDÅ
RSS 2.0