17 saker.

Tänkte göra en sånhära liten bloggsak, har tänkt att göra den länge, men det har aldrig blivit av. Men nu blir det av, börjar nog imorgon och så ska jag försöka skriva varje dag :)

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Mina föräldrar
Dag 03 - En sak ni inte vet om mig
Dag 04 - Mina syskon
Dag 05 - Min bästa vän
Dag 06 - Det här saknar jag 
Dag 07 - Mitt hem 
Dag 08 - Det här får mig att må bättre
Dag 09 - Min barndom
Dag 10 - Dåliga vanor
Dag 11 - Bloggarna jag läser
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Mina rädslor
Dag 14 - Min första kärlek
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Band/Artister jag sett live
Dag 17 - Vad musik betyder för mig

TOG UT MIN LÄPP-PIERCING IDAG!

YA, efter över 2 år så tog jag ut min piercing i läppen. Jag ångrar det inte (än sålänge, haha), men det kanske kommer! Jag hoppas att det verkligen inte gör det, jag piercade mig oktober 09 och har varit trött på den i typ..över ett år? SÅ, det hade ju varit ganska jobbigt om jag börjar ångra det. Men jag ska deinitivt pierca cheeks istället, har velat ha det länge. Jag vet inte om jag får det innan jag fyller 18 (vilket är den 30e december), men om jag inte får det, ska jag lätt göra det då!

Idag har det varit en lugn dag, har städat lite, kollat på tv och så hehe. Sen helt från ingenstans så började det snöa, så det har snöat från typ...12. MEN, jag klagar inte, önskar bara att den hade kommit tidigare. Ikväll blir det att tjocka sig framför tvn med chips, dipp och läzzzk. Ska försöka leta upp OC säsong 2 boxen, har letat nääästan överallt, tror jag vet vart jag mer kan leta.

Den 3e eller 4e åker jag upp till pälsk, och jag längtar jättemycket, för då har vi inte sett på lite mindre än en månad! Imorgon ska jag beställa lite saker från H&M, om jag hittar något :D

PUSS!

(inte min bild, vet inte källan, hittade den på tumblr. Min tumblr HÄR btw, kika och följ ni som har tumblr!)

Tråkiga dagar.

Här har det varit dött ett bra tag, med texter iaf! Har inte orkat bry mig överhuvudtaget att blogga massa strunt. Sen jag sist bloggade har det både varit jul, min födelsedag och nyår. På julen så gjorde jag inget ovanligt, firade enbart med min familj (som varje jul), och fick massa fina saker. T.ex en ny mobil, den jag önskade mig. Blev superglad! :D Och sen på min födelsedag var älskling här, vi gjorde inget spec. Jag fick två presenter av han, och det va ett svart läppstift (som jag verkligen ville ha) och en ny foundationpensel, som jag behövde, hihi. Vi va iväg till stan ett tag, sen åt vi pizza, jag fick självklart välja eftersom jag fyllde år HEHEHE. PÅ nyår, gjorde vi inte heller nåt spec, tog det bara lugnt och hade det allmänt trevligt!

Nu består min vardag av att sova till 9-10, kolla på tv, sminka mig, kolla på mer tv, kolla på oc, prata med älskling, äta, och sen sova vid 10 och ibland 11. Kul va? Nä. Jag och mamma skulle egentligen åkt till Norrland i början på februari, men det blev inte av. Såååå, jag ska åka till min älskling istället!
Vet inte om jag kommer blogga så mycket här, jag är mycket mer aktiv på min tumblr som ni kan hitta HÄR (dock bara med bilder, eheh). Men vi får se hur det blir!

pussssss

(ni får en dålig kamerabild, och ett par värdelösa ögonbryn! Dom ser ju inte ens jämna ut...men det är dom irl!)

Naturlig.

Inget smink, inget redigerande. Bara ett naket ansikte.
(Och ja, jag vet att jag ser ut som en bebis)

Svar på fråga

hej!
du hade ju brunt hår förut men nu är det blont så hur lång tid tog det att färga från brunt till blont?
sen vad använde du för blekning?:3


Svar: Jaa asså, jag började bleka hos frisören i slutet på december (den 28e för att va exakt), sen efter två blekningar där blev det blondt. Mitt hår började bli riktigt blondt i början av sommaren kanske? Men jag är fortfarande inte heeelt nöjd med mitt hår än, det är fortfarande lite gulaktigt i topparna som jag ska ta sen med silverschampoo :)
Så...svaret är..2 månader innan det blev blondt :D
RSS 2.0