BESTÄLLT!



Kommentarer
ANGELICA

Leveranser



Leveranstiden brukar vanligtvis ligga kring 1-4 veckor, men den kan variera en aning beroende på orderingången. Vi reserverar oss för eventuella förseningar på populära varor.



De flesta av våra varor lagerförs inte, utan beställs hem från leverantörerna en gång i veckan, därav leveranstiden. Produkter som vanligtvis finns hemma för snabb leverans är extensions i olika former, armvärmare, strumpor, goggles, smink med mera. Din order skickas när den är komplett.



Alla våra nationella leveranser skickas via Privpak, om inget annat skulle vara avtalat. Från det att vi skickar din order med Privpak tar det 3-5 arbetsdagar, även för postförskott, för dig att få paketet.



Observera att leveranstiderna räknas från och med att vi har fått in och kunnat registrera din betalning om du ska betala i förskott.



Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, förseningar som ligger utanför vad vi kan påverka samt ev. tryckfel.



Inga uppgifter överlåtes till tredje part.



alltså. EH LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG tid :((((((((( palllaaaa vänta så länge! vill ha mitt NU JU. inte om kanske FYRA vecokor?! du kan ju iofs hålla koll på din beställning om du loggar in, då ser du om den är skickad, å som dom skrev då så tare ngn da barra :)

2011-08-16 @ 23:56:19
URL: http://www.murderotic.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0